• Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Hur får jag reda på när min reserverade bok kan lånas?

När en bok finns tillgänglig för dig att låna så kommer du att få ett meddelande via mejl om du lade till din mejladress när du registrerade dig för Biblio.

Du kommer också att få ett meddelande från appen när en bok kan lånas om du har tillåtit meddelanden från Biblio.

Om du inte har lagt till en mejladress när du skapade ditt konto kan du alltid lägga till din mejladress under "Inställningar" - "Personlig information".