• Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Kan jag använda Biblio offline?

När du använder Biblio som en app till din telefon eller surfplatta kan du även läsa e-böcker offline.

Det enda du behöver försäkra dig om är att du har laddat ner - dvs. öppnat - boken på din enhet tidigare. Om du har gjort det kan du öppna boken nästa gång - även utan internetuppkoppling.

Om du t.ex. ska åka på semester kan du öppna ett antal böcker medan du har WiFi hemma, så att du också kan öppna dem i bilen på väg till semestern.

I skärmdumpen ovan innebär det att boken "XX" kan läsas offline - men "YY", där det står "Klicka och ladda ner", måste öppnas först på WiFi och sedan kan den läsas offline efteråt.

Obs: När du läser offline uppdateras inte läsningsstatistiken omedelbart. Den uppdateras först när enheten är ansluten till internet igen. Läsningen registreras fortfarande när du är offline, men syns först i efterhand.

Om du vill lyssna på ljudböcker offline måste de först laddas ner aktivt. Se hur du gör det här. (Infoga länk)