• Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Varför kan jag inte förstora texten i min bok?

I de allra flesta böcker kan du förstora texten genom att trycka på den lilla ikonen längst ner på sidan för att välja dina egna inställningar för boken.

Det kan dock finnas böcker där textinställningarna är låsta - så kallad "Fixed Layout".

KB-SE-fixed-layout

Det är oftast böcker med många bilder där förlaget har valt att låsa storleken på bild och text så att du inte kan redigera den.

I så fall kan du prova att vända på skärmen eller läsa på en enhet med större skärm.