• Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Är det möjligt att träna upp sin läshastighet med hjälp av Biblio?

Ja, det kan du definitivt!

När du läser en e-bok kan du välja att använda "Läshjälp" så att du bara ser en liten del av texten åt gången - och sedan kan du låta raden automatiskt flytta sig nedåt på sidan i en viss hastighet för att träna upp din läshastighet.

Du hittar funktionen under "Läsinställningar".
  1. Öppna en e-bok
  2. Tryck på den lilla ikonen längst ner på sidan

BIB-SE-læsinställningar-1
  3. Välj "Använd "läslinjal""

BIB-SE-Läslinjal-2
  4. Du kan välja ett litet eller stort läsfält
  5. Slå på "Träna läshastighet"
  6. Välj läshastighet
    BIB-SE-Läslinjal-3

BIB-SE-Läslinjal-4
När du återgår till att läsa boken trycker du på play och läshjälpen flyttar sig automatiskt nedåt på sidan med den valda läshastigheten!