• Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Hur skapar jag en användare i Biblio?

För att skapa en användare i Biblio behöver du ett giltigt bibliotekskort från ett bibliotek som använder Biblio.

1. Ladda ner Biblio-appen i App Store eller Google Play
  2. Välj "Skapa ny användare"
  3. Skapa en användare med ett giltigt bibliotekskort eller e-postadress och valfritt lösenord.
  4. Följ instruktionerna och lägg till information
    Det är en bra idé att ange rätt födelseår för att kunna skapa åldersanpassade bokhyllor i Biblio
  5. Kom ihåg att lägga till ditt bibliotekskortsnummer
    När du skapar en användare måste du ange ditt bibliotekskortsnummer och pinkod och sedan välja ditt bibliotek. När du senare loggar in i appen använder du din e-postadress och det lösenord du har valt, eller andra inloggningsmetoder.
  6. Lägg till bibliotekskortsnummer senare
    För att kunna visa böcker i appen måste du ha lagt till ett bibliotekskort som är kopplat till ett bibliotek. Bibliotekskortet måste vara registrerat på din användare i Biblio. Du kan lägga till bibliotekskortsnummer och länka till fler bibliotek senare under "Inställningar" i appen.
Har du inget lånekort? Kontakta biblioteket där du bor. Det är gratis att låna böcker från biblioteket.