• Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Hur styr jag uppläsningshastigheten?

1. När du har öppnat en e-bok klickar du på den lilla ikonen längst ner på sidan.

2. Välj justera talhastigheten längst ner i listan över funktioner.

KB-SE-aloud1

Din enhet - telefon, surfplatta eller dator - avgör vilka röster som finns tillgängliga att välja mellan. Du kan gå till inställningarna på din enhet för att göra fler röster tillgängliga även i Biblio.

Du kan också gå direkt till att justera uppläsningshastigheten genom att trycka på den lilla högtalarikonen i det nedre vänstra hörnet.
KB-SE-aloud
KB-SE-aloud2