• Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Hur tar jag bort allt nedladdat material?

När du läser en e-bok på din enhet kommer den att ta upp utrymme på din enhet, men den ger dig också möjlighet att läsa offline. Ibland kan det vara bra att radera allt nedladdat material som du har laddat ner via Biblio för att göra plats för nya böcker.

Du kan göra det på detta sätt:

1. Gå till "Min profil"
  2. Välj "Inställningar"
  3. Välj "Övrigt"
  4. Gå till "Radera allt nedladdat material"
  5. Klicka på "Ta bort"

KB-SE-delete-materials

Genom att radera allt nedladdat material frigörs utrymme på din enhet, vilket ibland kan lösa tekniska problem med appen.

När du lyssnar på ljudböcker från Biblio streamas de som standard och tar därför inte upp utrymme på din enhet. Du har dock möjlighet att ladda ner ljudboken om du vill - till exempel om du vill lyssna offline.

Se här hur du kan lyssna på en ljudbok offline (länk till artikel)