• Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Hur tar jag bort min användare?

Om du vill ta bort din användare till Biblio - så gör du så här:
  1. Gå till "Min profil" och välj "Inställningar"

KB-SE-delete-profile1

2. Välj "Övrigt" i iOS, "Data och samtycke" i Android

KB-SE-delete-profile2

3. Bläddra till "Ta bort användare" och tryck på "Ta bort användare". Välj "Ja" om du samtycker till att Biblio ska radera alla lagrade uppgifter och inte längre samla in nya uppgifter. Om du inte vill ta bort möjligheten att lagra data väljer du "Nej".

KB-SE-delete-profile22
Om du har problem med att få din användare raderad från BookBites, vänligen kontakta support. Kom ihåg att ange ditt bibliotekskortsnummer i ditt supportärende.