• Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Kan jag använda Biblio på läsare med E Ink?

Biblio kan användas på E Ink-surfplattor som kör Android version 5 eller senare (förutsatt att din Android-enhet tillåter nedladdning av appar från Google Play).

Ett antal tillverkare av E ink-surfplattor tillåter inte att du laddar ner andra läsappar till din enhet. Kindle, till exempel, har blockerat surfplattan från att användas för att läsa böcker som lånats från bibliotek.

Kom ihåg att du även kan använda Biblio på din vanliga surfplatta om du inte har en E Ink-surfplatta.