• Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Varför är vissa texter på engelska?

Du kan ändra språk under "Inställningar", men om du upptäcker att texterna är på engelska trots att du har ändrat till något annat när du klickar dig runt i Biblio, beror det troligen på att det finns en inställning i din webbläsare eller på din dator som behöver ändras.

Kontrollera därför språkinställningar och översättning i din webbläsare och/eller på din dator.

Vissa datorer är inställda på att 1) som standard uppfatta alla sidor som engelska och 2) maskinöversätta engelska.

När detta ändras kommer texterna också att ändras inne i Biblio.